Vergoeding van uw verzekering
De basisvergoeding in 2024 is € 465,00. Ieder jaar heeft u recht op een nieuwe pruik of haarwerk en mag u van deze vergoeding gebruik maken. Als u aanvullend verzekerd bent, is de vergoeding vaak hoger. En in sommige gevallen hoeft u niets bij te betalen.

Ieder jaar heeft u recht op een nieuwe pruik of haarwerk. Er moet een jaar of meer tussen zitten. Doktersverklaringen blijven 2 jaar geldig.

Wilt u een afspraak maken? Heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder!

Contact

Wij kunnen u helpen

Wij zijn een gecontracteerde leverancier en kennen de weg naar de zorgverzekeraars. Wij werken met een elektronisch programma waarbij we direct kunnen zien hoe u verzekerd bent en wat u vergoed krijgt. Wij kunnen de afhandeling voor u doen en de aanvraag indienen bij uw zorgverzekeraar. Dan heeft u niet de administratieve rompslomp en hoeft u ook niet op het verzekeringsgeld te wachten.

Het enige dat we nodig hebben is een verwijsbrief van de arts of specialist met daarop de verklaring. Vaak komt er nog wel een eigen bijdrage bij, die u dan aan ons betaalt.

Reserve- of wisselpruik

Sommige verzekeraars vergoeden ook het bedrag voor een eventuele reserve- of wisselpruik. De reserve- of wisselpruik is een veilig idee (stel dat er wat gebeurt met uw haarwerk). Bovendien is het praktisch, wanneer uw haarwerk hier is voor onderhoud en/of reparaties. Voor een reservemodel heeft u ook een verwijsbrief nodig van de arts. Vraag naar de verschillende voorwaarden bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding mutsjes

Sinds kort zijn er een aantal zorgverzekeraars die ook een vergoeding voor mutsjes hanteren. Dit dient u zelf in te dienen. Soms geldt dit buiten een pruik om (dus wanneer je niet voor een pruik kiest). Soms is het beiden. Informeer naar de mogelijkheden. Wij hebben een compleet overzicht van alle vergoedingen door zorgverzekeraars.

Klik hier voor de Algemene leveringsvoorwaarden